Particulier

Heerlijk genieten!

We hebben allemaal ons favoriete plekje in de tuin of op het balkon. Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen in het vroege voorjaar, tijdens de ondergaande zon op een zwoele zomeravond of zelfs wanneer de dagen alweer korter worden in het najaar .

U kent dat wel; na een drukke dag wilt u even ontspannen op uw favoriete plekje in de tuin of op het balkon. Maar helaas is het weer in ons land geen constante factor. Op het ene moment lijkt er geen wolkje aan de lucht en zo ineens kan een fris windje het terrasgenot flink doen dalen.

Van Braak zonweren & buitenleven heeft daar de oplossing voor! Mooie aluminium windschermen voorzien van gehard veiligheidsglas. Keurig op maat gemaakt.

De aluminium windschermen met glas zijn er in twee varianten; het vaste windscherm en het beweegbare windscherm. De aluminium profielen zijn verkrijgbaar in technisch zilver (blank geanodiseerd) en in een slijtvaste gemoffelde antractiet structuurlak. Als vulling kan naast het geharde veiligheidsglas ook gekozen worden uit 99 volkern kleuren. Zo stelt u uw eigen persoonlijke windscherm samen en kunt u het hele jaar door genieten van uw terras of balkon.

Daphne en John

"Eindelijk kunnen we volop genieten van ons terras!"

Informeer vandaag nog naar de vele mogelijkheden

Ook overtuigd?

"Algemeen kan gesteld worden dat bij beglazing inclusief alle beweegbare delen gelijk of lager dan 850 mm (vanaf vloerniveau) gehard glas of gelaagd veiligheidsglas bescherming tegen persoonlijk letsel biedt bij glas breuk. Indien er doorvalrisico bij een niveauverschil van meer dan 1000 mm bestaat dient uitsluitend gelaagd veiligheidsglas toegepast te worden"